Hazai pálya, hazai győzelem!

Az eddigiek során a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolájának kollégistái vendégként nyerték a labdarúgó tornákat. Idén először öt csapat részvételével ők rendezték meg a Vályi Téli Kolesz Kupát.

A meghívott kollégiumok a Tolnai Lajos Gimnázium, az I. Béla Gimnázium, a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium és az SZSZC Ady Endre Szakképző Iskola csapatai voltak. A mérkőzések sorát a Vályi-Béri gólzáporos rangadó nyitotta 8:2-es hazai győzelemmel. A gyönki kollégistákkal vívott meccs a döntőnek is beillő színvonalas, utolsó pillanatig sziporkázóan izgalmas csatát hozott, a vége 3:1 lett a Vályinak. Hasonlóan kemény változatos játékot láthattak a nézők az I. Béla Gimnáziummal való összecsapás során is, kétszer is vezettek a vendégek, de a Vályi csapata jobban összpontosítva nyert 4:2-re. A többi mérkőzés is nagyon küzdelmes volt, szoros eredmények születtek. Egy-egy gól döntött a második helyről, és hogy ki játszhat a harmadik helyért. Az utolsó meccsen gólözönnel az Ady ellen biztosították be  a kupagyőzelmet a Vályisok. Színvonalas mérkőzések és szervezés, nagyszerű vendéglátás – így jellemezhető a Vályi Téli Kolesz Kupa 2019.

Eredmények:
I. hely: Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma
II. hely: Tolnai Lajos Gimnázium, Gyönk
III. hely: Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium, Tamási
IV. hely: Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma
V. hely: Szekszárdi I. Béla Gimnázium

A gólkirály Veszprémi Richárd (Vályi), a legjobb mezőnyjátékos Csereklei Krisztián (Tolnai Lajos G.), a legjobb kapus pedig Kozma Kilián (Béri Balogh ÁKG.) lett.

Szintén kedvelheted...