Szekszárdi Szakképzési Centrum

Pályaalkalmassági vizsgálatok

Tájékoztatjuk a Szakács, Pincér és Festő, mázoló, tapétázó szakmára jelentkező 8. osztályos tanulókat, hogy a beiskolázási tájékoztatónkban 2016. február 22-re és 29-re meghirdetett pályaalkalmassági vizsgálatok elmaradnak, azokat későbbi időpontban, az orvosi vizsgálattal egy időben fogjuk megszervezni, csak azoknak a tanulóknak, akik a felvételi eljárás során felvételt nyernek iskolánkba. A pontos időpontokról a felvetteket írásban is tájékoztatni fogjuk!

Szakképzettség megszerzésének lehetősége ingyenesen, felső korhatár nélkül!

Iskolánk kedvező feltételekkel esti rendszerű felnőttoktatás keretében keresztféléves képzést indít február 1-jétől! A felnőttoktatásra korhatár nélkül várjuk a már nem tanköteles korú jelentkezőket! A képzés az első és a második szakképesítést szerzők számára ingyenes!

Érdeklődni lehet személyesen (Tamási, Deák F. u. 6-8.) vagy telefonon (74/471-127)

Bővebben...

Bereczki Katalin festőművész kiállítása

kkg_meghívósablonSzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját Bereczki Katalin festőművész kiállítására!

Helyszín: Kindl Kupola Galéria (7090 Tamási, Deák Ferenc utca 6-8.)

Időpont: 2016.02.02. 15:30

A kiállítást megnyitja: Márkus Regina (tervezőgrafikus, tanár)

Közreműködnek a Vályi Péter SZKI tanulói és a Tamási AMI Kamaracsoportja

Ismét hazahozhatták a kupát

valyi_focisokA Vályi kollégistái a hagyományos dombóvári Télapó Kupán védték meg bajnoki címüket.

 

Bővebben...

Ünnepi pillanatok a Vályiban

DSC_0380 (800 x 534)December első péntekje kettős ünnep volt iskolánkban: délelőtt a hagyományos Vályi napot rendezték meg, délután pedig a végzős diákok szalagtűzőjére került sor. Az esti bált elképesztő számú, 33 táncos pár nyitotta meg szalagavató táncával.

Bővebben...

 

Nyílt napok a Vályiban

nyíltnapSzeretettel várunk minden érdeklődőt iskolánk nyílt napjaira 2015. november 19-20-án reggel 8 órától. A megnyitót követően szakmabemutatókra, pályaválasztási tanácsadásra kerül sor, valamint a továbbtanulni szándékozó diákokat körbevezetjük az épületben, megnézhetik iskolai gyakorlati helyeinket, találkozhatnak és kérdezhetnek pedagógusainktól, tanulóinktól!

Tamási Város Érdemes Pedagógusa lett Erdős Orsolya

Erdős OrsolyaSzeretettel gratulálunk Erdős Orsolya tanárnőnek, iskolánk magyar tanárának, aki október 23-án Porga Ferenc polgármestertől vehette át a Tamási Város Érdemes Pedagógusa kitüntető címet.

Bővebben...

Futóverseny a Magyar Diáksport Napja alkalmából

futoversenyVályis diákok és tanárok közösen teljesítették az előírt távot: több, mint kétszázan, 2015 métert

Bővebben...

Egy nap autó nélkül

automentes 1Idén is csatlakoztunk az Autómentes világnap alkalmából megrendezett felvonulásra. Tanulóink a gimnázium diákjaival közösen járták végig a városközpontot, hogy felhívják az autósok figyelmét a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

Bővebben...

Tájékoztató a felnőttoktatásról

Két szakképesítés állami szakképzési rendszerben történő megszerzésének ingyenessé tétele annak érdekében történt, hogy elősegítse a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését.

Bővebben...

Meghívó záró rendezvényre

meghivo1Ünnepelje együtt a Vályi Péter Szakképző Iskola tanáraival, dolgozóival, diákjaival a tamási szakképzés 105 éves és az iskola 60 éves évfordulóját

Bővebben...

Kirándulás a történelem jegyében

visegrad245 diákunk kirándulhatott szeptember 22-én Visegrádra, Szentendrére és Gödöllőre. A nap hosszú és fárasztó volt, de megérte: Visegrádon rengeteg történelmi érdekességre fény derült, a Szentendrei Skanzen legnagyobb területen fekvő tájegységében pedig bejárhatták Tolnát-Baranyát.

Bővebben...

Javítóvizsgák időpontjai

kepKedves Diákjaink! Akiknek nem sikerült túl jól az idei évük, lehetőségük lesz javító vizsgát tenni augusztusban.

 A javítóvizsgák időpontjai: 2015. augusztus 24-25.

Várunk Benneteket!

Németországban tanulhattak a vályis diákok

DSCN0173 (800 x 600)A Tamási Szakképzéséért Alapítvány sikeresen pályázott, melynek eredményeként 10 vályis diák indult útnak, hogy négy hetes szakmai gyakorlatukat a németországi Hannoverben, a Justus-von-Liebig Schule szervezésében töltsék el.

Bővebben...

A csokoládékészítés rejtelmei

DSCN1216Kézműves csokoládé bemutatót szerveztek iskolánk másodéves pincér és szakács tanulóinak. A diákok nagy örömmel vetették bele magukat a csokigyártásba, az elkészült édességek nem csak szépek, de finomak is lettek!

Bővebben...

Szerezz versenyképes szaktudást!

jelentkezesFebruár elsejétől ingyenesen megszerezhető második szakképesítések indulnak iskolánkban, esti rendszerű képzési formában!

Bővebben...

Idén is koronáztunk

balkiralyAz idei évben iskolánk bálkirálya - a tanárok és a tanulók szavazatai alapján - Horváth Zalán, bálkirálynőnk Horváth Bianka lett. A gyönyörű tiarát az Enkera ékszerüzlet biztosította, melyet ezúton is nagyon köszönünk!

Útba ejtette iskolánkat a Télapó

1Harmadik alkalommal szervezte meg a Vályi Diákönkormányzata a Mikulás Ünnepséget. Az iskolában tanítók, dolgozók gyermekeihez látogatott el a Télapó.

Bővebben...

Meghívó Vályi Napra

vályilogo60 A Szekszárdi Szakképzési Centrum Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma szeretettel meghívja a 2015. december 4-én tartandó Vályi Nap rendezvényeire.

Bővebben...

Meghívó kiállítás megnyitóra

kkgA Kindl Kupola Galéria következő kiállításmegnyitójára november 10-én, 15 óra 30 perckor kerül sor, melynek címe: Évszakok. Kiállítanak a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, a kiállítást Rill Mária nyitja meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Lezajlott az idei tanév első DÖK gyűlése

dok1Sok mindenről szó esett szeptember 30-án: aktuális programokról, rendezvényekről, feladatokról; sőt, még DÖK elnököt is választottunk.

Bővebben...

Teljes értékű vályisokká váltak az elsősök

szecskaavatóIskolánk hagyományos rendezvényei közé tartozik a szecskaavató. Október 14-én délután játékos vetélkedő keretein belül avattuk fel az iskola új diákjait.

Bővebben...

Ismét nyert a Vályi!

Liszka Csapláros A 2015/2016-os tanév őszén diákjaink negyedszerre utazhatnak Hannoverbe. Ha Te is közöttük szeretnél lenni, jelentkezz!

 

Bővebben...

Autómentes világnap – mi is hirdetjük!

logoean Szeptember 22-én tartják az európai autómentes napot. Iskolánk tanulói tavaly is transzparensekkel vonultak végig a városon, hogy hirdessék a nap fontosságát, ez idén sem lesz másképp.

Bővebben...

Becsengettek…

Kedves Diákjaink!

A nyári szünet augusztus 31-én hivatalosan is véget ért: szeptember 1-jén elkezdődött a 2015/2016-os tanév. Reméljük, hogy mindenkinek jól teltek a vakáció hetei, és újult erővel léptetek be a Vályi épületébe. Üdvözlünk Benneteket, nagyon jó évkezdést, első hetet mindenkinek! :)

iskolakezdés

Oldal: 1 2

3

 
Aktuális

Tájékoztatjuk a Szakács, Pincér és Festő, mázoló, tapétázó szakmára jelentkező 8. osztályos tanulókat, hogy a beiskolázási tájékoztatónkban 2016. február 22-re és 29-re meghirdetett pályaalkalmassági vizsgálatok elmaradnak, azokat későbbi időpontban, az orvosi vizsgálattal egy időben fogjuk megszervezni, csak azoknak a tanulóknak, akik a felvételi eljárás során felvételt nyernek iskolánkba. A pontos időpontokról a felvetteket írásban is tájékoztatni fogjuk!

Az iskola
Az iskola

7090 Tamási,Deák Ferenc utca 6-8.
Telefon: +36 74 471-127
E-mail: valyi@valyipeter.szekszardiszc.hu
OM azonosító: 203054

Belépés