Szekszárdi Szakképzési Centrum

Szakképzettség megszerzésének lehetősége ingyenesen, korhatár nélkül!

Iskolánk kedvező feltételekkel esti rendszerű felnőttoktatás keretében is indít képzést Hegesztő, valamint Épület- és szerkezetlakatos szakmában. A felnőttoktatásra korhatár nélkül várjuk a már nem tanköteles korú jelentkezőket! A képzés az első és a második szakképesítést szerzők számára ingyenes!

Érdeklődni lehet személyesen (Tamási, Deák F. u. 6-8.) vagy telefonon (74/471-127)

Bővebben...

Meghívó Vályi Napra

vályilogo60 A Szekszárdi Szakképzési Centrum Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma szeretettel meghívja a 2015. december 4-én tartandó Vályi Nap rendezvényeire.

Bővebben...

Tamási Város Érdemes Pedagógusa lett Erdős Orsolya

Erdős OrsolyaSzeretettel gratulálunk Erdős Orsolya tanárnőnek, iskolánk magyar tanárának, aki október 23-án Porga Ferenc polgármestertől vehette át a Tamási Város Érdemes Pedagógusa kitüntető címet.

Bővebben...

Futóverseny a Magyar Diáksport Napja alkalmából

futoversenyVályis diákok és tanárok közösen teljesítették az előírt távot: több, mint kétszázan, 2015 métert

Bővebben...

Egy nap autó nélkül

automentes 1Idén is csatlakoztunk az Autómentes világnap alkalmából megrendezett felvonulásra. Tanulóink a gimnázium diákjaival közösen járták végig a városközpontot, hogy felhívják az autósok figyelmét a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

Bővebben...

Tájékoztató a felnőttoktatásról

Két szakképesítés állami szakképzési rendszerben történő megszerzésének ingyenessé tétele annak érdekében történt, hogy elősegítse a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését.

Bővebben...

Becsengettek…

Kedves Diákjaink!

A nyári szünet augusztus 31-én hivatalosan is véget ért: szeptember 1-jén elkezdődött a 2015/2016-os tanév. Reméljük, hogy mindenkinek jól teltek a vakáció hetei, és újult erővel léptetek be a Vályi épületébe. Üdvözlünk Benneteket, nagyon jó évkezdést, első hetet mindenkinek! :)

iskolakezdés

Ismét nyert a Vályi!

Liszka Csapláros A 2015/2016-os tanév őszén diákjaink negyedszerre utazhatnak Hannoverbe. Ha Te is közöttük szeretnél lenni, jelentkezz!

 

Bővebben...

Nyílt napok a Vályiban

nyíltnapSzeretettel várunk minden érdeklődőt iskolánk nyílt napjaira 2015. november 19-20-án reggel 8 órától. A megnyitót követően szakmabemutatókra, pályaválasztási tanácsadásra kerül sor, valamint a továbbtanulni szándékozó diákokat körbevezetjük az épületben, megnézhetik iskolai gyakorlati helyeinket, találkozhatnak és kérdezhetnek pedagógusainktól, tanulóinktól!

Meghívó kiállítás megnyitóra

kkgA Kindl Kupola Galéria következő kiállításmegnyitójára november 10-én, 15 óra 30 perckor kerül sor, melynek címe: Évszakok. Kiállítanak a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, a kiállítást Rill Mária nyitja meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Teljes értékű vályisokká váltak az elsősök

szecskaavatóIskolánk hagyományos rendezvényei közé tartozik a szecskaavató. Október 14-én délután játékos vetélkedő keretein belül avattuk fel az iskola új diákjait.

Bővebben...

Lezajlott az idei tanév első DÖK gyűlése

dok1Sok mindenről szó esett szeptember 30-án: aktuális programokról, rendezvényekről, feladatokról; sőt, még DÖK elnököt is választottunk.

Bővebben...

Meghívó záró rendezvényre

meghivo1Ünnepelje együtt a Vályi Péter Szakképző Iskola tanáraival, dolgozóival, diákjaival a tamási szakképzés 105 éves és az iskola 60 éves évfordulóját

Bővebben...

Kirándulás a történelem jegyében

visegrad245 diákunk kirándulhatott szeptember 22-én Visegrádra, Szentendrére és Gödöllőre. A nap hosszú és fárasztó volt, de megérte: Visegrádon rengeteg történelmi érdekességre fény derült, a Szentendrei Skanzen legnagyobb területen fekvő tájegységében pedig bejárhatták Tolnát-Baranyát.

Bővebben...

Autómentes világnap – mi is hirdetjük!

logoean Szeptember 22-én tartják az európai autómentes napot. Iskolánk tanulói tavaly is transzparensekkel vonultak végig a városon, hogy hirdessék a nap fontosságát, ez idén sem lesz másképp.

Bővebben...

Javítóvizsgák időpontjai

kepKedves Diákjaink! Akiknek nem sikerült túl jól az idei évük, lehetőségük lesz javító vizsgát tenni augusztusban.

 A javítóvizsgák időpontjai: 2015. augusztus 24-25.

Várunk Benneteket!

Oldal: 1 2

3

 

 

AktuálisAz iskola
Az iskola

7090 Tamási,Deák Ferenc utca 6-8.
Telefon: +36 74 471-127
E-mail: valyi@valyipeter.szekszardiszc.hu
OM azonosító: 203054

Belépés